OKTAGONEN

Oktagonen är en skräckföljetong i åtta avsnitt – med premiär 2 januari. Den finns som ljudbok och som podcast. Lyssna kan du göra på Storytel, Spotify eller där du brukar lyssna på podcaster. Under 2019 kommer den också som e-bok. Sök bara efter Oktagonen i din podcast-app!

Oktagonen

I ett hemligt rum i källaren under ett sjukhus träffas varje vecka åtta personer, varav en berättar en spökhistoria. Det är som en hemlig klubb, kan man säga, och i varje  avsnitt får vi höra en ny berättelse.

Men vart tar folk vägen efter att de har berättat?
Vad är det egentligen för en klubb?

Och vem är kvinnan med den märkliga dialekten som leder alltihop?

Svaren får den som lyssnar på Oktagonen, som släpps som ljudbok och podcast med nya avsnitt varje onsdag från och med den 2 januari 2019. Det blir neddykningar i flera olika skräckgenrer, oftast mer krypande och subtilt än blodigt och pang på rödbetan. Det är Emanuel som skrivit, producerat och läst in, och tanken är att det ska utspela sig i ”realtid”, att den hemliga gruppen som träffas och berättar spökhistorier i sjukhuskällaren träffas varje onsdagsnatt, och det är därför avsnitten kommer på onsdagar.

Hur lyssnar man då?

Om du är van podlyssnare kan du lyssna på (nästan) vilken podplattform som helst. Lättast brukar vara att söka efter Oktagonen i den pod-app man föredrar på sin telefon. Annars finns alla släppta avsnitt på Spotify, eller direkt på de här sidan. Inom kort kommer de också att släppas på Storytel och senare under 2019 som e-bok.

Här kan du direktlyssna på de avsnitt som släppts, nämligen första till sjunde.

Oktagonen är en samtgivning mellan Typ förlag och Mörkersdottir förlag. Podcasten sänds varje onsdag, ljudboken på Storytel släpps varannan vecka och e-boken kommer att komma som en helhet någon gång under 2019.

Är du recensent/bokbloggare? På den här länken finns avsnitten att höra i förväg, hör av dig via mail för att få lösenordet.