Visprogram

Förutom “vanliga spelningar” har jag tre färdiga visprogram som går att boka. Jag kan göra dem kortare eller längre beroende på sammanhanget. Alla tre program består av både låtar och snack.

Klimatkämpar & Miljömuppar

mami2
Foto: Malin Karlsson & Mikael Linell

Sånger om natur och miljö, hippies och stadsjeepar, kamp och katastrofer. Jag har spelat i miljösammanhang i femton år och sjungit vid allt från lägereldar till klimatmanifestationer inför internationella klimatmöten.

Vad betyder miljön för oss och vad är egentligen miljöfrågor? Vad bryr vi oss om och vad struntar vi i? Finns det nåt hopp? Programmet innehåller både mina egna och andras sånger och kanske en och annan dikt.

Åttiotalist

mami7
Foto: Malin Karlsson & Mikael Linell

Vad är det egentligen för speciellt med åttiotalister? Varför blev vi som vi blev? Det handlar om generationen som hamnade i kläm medan sjuttiotalets solidaritet och nittiontalets konsumism, den felande länken mellan det gamla och det nya, gemensamheten och individualismen.

Visprogramel

mamisofia2
Foto: Malin Karlsson & Mikael Linell

Ett flugigt och finurligt program med kända och okända visor av Povel Ramel. För sången står i första hand Sofia Edlund, medan jag spelar jazziga gitarrarrangemang och emellanåt hoppar in på sång och diverse andra ljud.