Åh, Uppsala

…som den gode Markus Krunegård sjöng. Jag befinner mig nu i en fantastisk lägenhet i ett soligt, snöglittrande Uppsala med tio minusgrader. Har varit här i tre dagar tillsammans med Isabel, och i morgon åker vi hem. Men tro inte att det är nån semester det är frågan om! Nix pix, vi är här för att arbeta hårt!

DSCF3158

Jag brukar åka bort till nån stad nånstans ett par gånger för år för att få tid och ro att skriva låttexter. Och hittills går det bra! Jag har färdigställt (?) min låt om Katterna i Minamata, som jag jobbat på i snart två år, och skrivit om fler gånger än vad som går att komma ihåg. Dessutom lagt sista handen vid tre andra låtar.

DSCF3153

Isabel är helt galen. Hon skrev tre nya låtar på en dag. Fattar inte hur hon gör. Plus att hon har hunnit skriva om flera av sina andra. Ibland blir man avundsjuk på den mänskans kreativitet.

DSCF3151

Nu ska vi ut på en förmiddagspromenad i vintersolen och kolla in Domkyrkan. Det hade varit kul att titta förbi Åsgränd också när man ändå var här, ifall Pelle är hemma.

2 reaktioner till “Åh, Uppsala”

  1. Låter underbart härligt och kreativt! Lycka till eller break a leg eller vad man nu kan tänkas säga till en låtskrivare. (skriv en not…?)

    Passade du på att hälsa på kusiner?

    Skall själv till Uppsala i januari.

  2. Jajamensan! Träffade Anna med familj massor! Vi var där och åt middag sista kvällen.

    När ni kommer dit i januari står det eventuellt en kastrull som vi inte lyckades diska ur…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *