En sån jävla massa grejer

Jag har flyttat. Från min studentlägenhet på Birger Jarlsgatan till en jättefin tvåa på Gråberget, som jag kommer att få låna i ungefär ett halvår. Inget långsiktigt alltså, men väldigt fint. Jag började flytta mina saker redan för några veckor sedan, men den stora bulken flyttade vi igår. Jag hade hyrt en liten lastbil och Isabel, Mikael (hennes inneboende) och Agnes hjälpte mig bära. Fick en liten chock när jag hämtade ut lastbilen och upptäckte att det inte fanns nån kopplingspedal. En kille på macken gav mig en snabb genomgång i att köra automatväxlat, och till slut kom jag iväg, men det känns som en dataspelsbil. Den knappen för att gasa, den för att bromsa, liksom.

Nåväl, det var igår. Nu sitter jag i lägenheten och plockar långsamt upp och sorterar alla saker. Jag hade inte insett tidigare hur mycket saker jag egentligen samlat på mig. Nog för att jag vet att det blir så med tiden automatiskt, men jag hade tänkt att jag bor ju ändå i en studentetta utan kök, så hur mycket kan man egentligen lägga på hög?

roCC88ra

Ganska mycket, visade det sig. Hade jag varit mer förutseende hade jag gått igenom allt i god tid före flytten och gjort mig av med saker INNAN allt flyttades. Det gjorde jag visserligen också, men vidden av hur mycket skräp jag samlat på mig slog mig inte förrän igår. Kommer att ägna helgen åt att bestämma mig för vad som är viktigt för mig och vad som inte gör mig lyckligare. Att skillnaden mellan att äga saker och att de äger en är flytande står ju ganska klart i det här läget.

Men vilken fin lägenhet ändå! Kom snart och hälsa på mig! Exempelvis tänkte jag ha en saft-och-sylt-och-paj-kväll med alla bär jag insett att jag fryst in (några påsar insåg jag att jag flyttat med en gång tidigare så nu jävlar är det dags att göra nåt åt dem). Ska bara få undan all bråte.

321111_10150334921887493_634582492_8485422_1643254795_n

En kommentar till “En sån jävla massa grejer”

  1. Vore kul att komma och hälsa på, men ack, så långt att åka! Men någon gång i framtiden vore det kul att hälsa på dej, och tvinga med dej till Liseberg =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *