Rymden, radion och jag

De ämnen som jag tänkt behandla på den här bloggen är musik, miljö, jämställdhet och astronomi. Astronomiinläggen har väl varit de mest sällsynta, men nu har det blivit dags igen.

Jag blev ombedd att ta en intervju i P4 som direktsändes i förmiddags. Jag jobbar som visningsledare på observatoriet i Slottskogen, och eftersom de flesta på observatoriet har semester på olika ställen föll det på mig att berätta om stjärnor, planeter och liv i rymden för en nyfiken programledare.

rymden

Det var kul, hur som helst, och jag pratade väl i ungefär tio minuter. Samtidigt som jag satt i intervjun hade jag P4 igång på internetradion och spelade in i datorn. Tyvärr glömde jag stänga av metronomen i musikprogrammet, så den knackar under hela inspelningen… Plus att programmet sändes med ungefär 30 sekunders fördröjning, vilket innebar att jag stängde av inspelningen innan intervjun sänts färdigt. Jaja, inte lätt att hålla koll på allt sånt där samtidigt som man blir intervjuad i radio.

EDIT: Tyvärr försvann inspelningen i hemsideflytten, sorry.

2 reaktioner till “Rymden, radion och jag”

  1. så himla typiskt dig att glömma metronomen 😛 jag saknar dig hemskt! hade du ett bra nyår?? ring när du är ledig nån dag!
    Puss och kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *