Slutet på 2021 och vad som väntar framåt

Emanuel med bebis i sjal på bröstet sitter och skriver på en dator

2021 har inte direkt varit mitt mest aktiva år, varken på sociala medier eller ute bland folk. Och med covidrestriktioner hit och dit har det kanske blivit mitt mest osynliga år någonsin. Trots det har det hänt två viktiga, roliga och stora saker som jag tänkte dela med mig av! Båda syns på bilden.

Emanuel med bebis i sjal på bröstet sitter och skriver på en dator

Det mest uppenbara, och också det viktigaste, är den lilla tjejen som sitter i sjalen och sover. Hon föddes i november och knep fjärdeplatsen i familjen. För att göra en lång historia kort: Allt har gått bra, hon mår fint och vi är glada att alla fyra får vara tillsammans på den här sidan livmodern! Sen är det ju lite sisådär med sömnen för Sofia och mig, men som Bon Jovi sa – I’ll live when I’m alive and sleep when I’m dead! Tänk att man skulle behöva bli förälder för att fatta den verkliga innebörden av den låten.

Den andra roliga saken syns också på bilden, men inte lika tydligt. Jag sitter och jobbar på mitt nya romanmanus, utifrån kommentarer jag fått från min redaktör på MITT NYA FÖRLAG! Japp, jag lyckades få den förlagd till slut! Det är inget jätteförlag, men fetare än nåt jag gett ut på tidigare. Vi siktar på utgivning till bokmässan 2022 och jag ser väldigt mycket fram emot ett nytt boksläpp.

Summa summarum – just nu verkar jag i det dolda, men jävlar vad grejer det händer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *