Näst sista pusselbiten på plats!

Nu är nästan alla inspelningar gjorda till skivan! Igår kväll var det full rulle på Nacksving Studios, när jag tog med mig Nova, Mats, Matilda, Almina och Per in i den legendariska studion. Det blev något kaosartat, eftersom vi när vi kom dit möttes av champagnedoft, snittar och oliver. Det visade sig att en möhippa intagit studion! Det gjorde att vi kom igång en timme senare än planerat, men gjorde inte så mycket, eftersom de lämnade kvar all smaskig mat. Inklusive kex med löjligt het chilipesto. Perfekt sätt att värma upp rösten inför första tagningen!

IMG_0042

Vi började med att lägga stämmor på Det är faktiskt jag (som ska få en mycket bättre titel så fort jag kommer på en), fortsatte med Alver och dvärgar, och sedan dova, vackra bullrande ryska toner i Den nya restaurangen som illustreras här nedan.

IMG_0016

Därefter följde snygga harmonier på Raketen och Jag skulle aldrig kasta bort nåt sånt. Tyvärr var den officiella produktionsfotografen Isabel Evers upptagen på annat håll, så jag fick ta lite amatörfoton med min telefon.

IMG_0029

Avslutningsvis gjordes två helt galna tagningar på LjugarebluesSen hade vi lagt kör på sex låtar. Det kliade onekligen i fingrarna efter att göra spontankörgrejer till fler låtar, men som nån sa; det är ju ingen körskiva. Och det stämmer nog.

Men jag är jättenöjd med resultatet, och kan knappt bärga mig inför att få höra första mixen som ska göras i början av augusti!

OCH! Jag höll på att glömma! Jag har gjort en fan-page på Facebook! Klicka här och “gilla” mig nu på momangen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *