SFI-lärare och fyllekatter

I tisdags hade jag och Isabel en spelning på Café Zeppelin (som håller hus i Gnutiken på Övre Husargatan). Ett trevligt ställe med en trevlig publik. Vi gick på scen kvart över nio, efter en mycket njutbar sångare som hette Tommy Knyckare. Grejen var att jag redan innan vi gick upp på scen kände på mig att den här gången kommer spelningen bli något i hästväg vad gäller flummighet. Det kan ha varit att det var såpass sent en vardagskväll, att jag suttit inne och skrivit på min uppsats hela dagen, eller att Isabel hade 38 graders feber. Men tämligen virrigt blev det. Men också grymt kul!

P1020603

På bilden ovan en kort sketch på rim med Isabel som SFI-lärare. Bara en sån sak!

P1020567

Scenen var inte så stor, så vi hade inte plats med någon stol som den ena av oss kunde sitta på när den andra uppträdde. Tur att det fanns ett scengolv i alla fall.

P1020598

Hur som helst, trots lite textmissar och tankspriddhet blev det en kul och lyckad föreställning! Tycker jag i alla fall. Ska försöka vara mer koncentrerad nästa gång. Tack till Daniel Patriksson som tog fotona, och till Sven Bergersjö, som spelade in följande låt; Katterna i Minamata.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *